Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní legenda Gears of War míří do kin


ikona
KarelR
gears of war
Velkolepá sci-fi řežba z planety Sera chce kráčet ve šlépějích Resident Evilu nebo Warcraftu. 

Gears of War je snad to jediné, co PSkáři závidí Xboxákům. Série pěti stříleček se chlubí skvělými ohlasy a obří fandovskou základnou, takže není překvapením, že se ji pánové z herní firmy The Coalition snaží dostat na velké plátno. Jak možná víte, celovečerák Gears of War se začal chystat už v roce 2007, kdy se Stuart Beattie pokusil sepsat scénář. Následně se filmu ujal Len Wiseman, jenž se právě blýsknul Smrtonosnou pastí 4.0, v roce 2010 se ale proškrtal rozpočet na "pouhých" 100 milionů dolarů a Wiseman film opustil.

 

Co se dělo dál? Po šesti letech ticha jsme se loni dozvěděli, že přípravy celovečeráku stále pokračují. Až nyní ale máme něco hmatatelnějšího, studio Universal totiž najalo Shanea Salerna (Armageddon, nadcházející Avatar 4), aby napsal zbrusu nový scénář. Jeho úkolem je prý vymyšlení originálního příběhu, který se odehrává ve slavném herním univerzu. Nečekejte tedy přímou adaptaci některého dílu, ale spíš něco... nádech... ve stylu filmové verze Assassin's Creed.

 

Jak to vypadá s režisérem nebo datem premiéry? Na těchhle frontách je zatím ticho. Do dvou let tedy Gears of War v kinech nehrozí, třeba pětiletka ale zní docela reálně.

---

Vytáhni v hospodě: Při hraní Gears of War 4 můžete dle libosti přebíhat mezi Xboxem One a PCčkem. Taky závist...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace