Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdný režisér loví zabijáka


ikona
Mr. Hlad
brian de palmanikolaj coster-waldau
Hvězda Hry o trůny a režisér Zjizvené tváře a Neúplatných pátrají po vrahovi policajtů 

Režisér Brian De Palma se může považovat za klasika. Ve filmovém světě působí už od šedesátých let, na podzim mu bude sedmasedmdesát a i když nebyl nikdy nominovaný na Oscara, při pohledu na jeho filmografii má člověk chuť začít tleskat. Jen namátkou – Zjizvená tvář, Neúplatní, Mission: Impossible, Kainova výchova, Carlitova cesta, Oblečen na zabíjení… Jo, je toho dost. Naposledy stál za kamerou před pěti lety, avšak jeho erotický thriller Vášeň s Rachel McAdams a Noomi Rapace jsme u nás mohli vidět jen na festivalech, teď se ovšem hodlá k režii vrátit. Jeho jméno sice na IMDB svítí u projektu Lights Out, jenž by se měl točit okolo slepé čínské dívky, které se povede odhalit tajnou operaci, kvůli níž už pár lidí přišlo o krk, zdá se však, že místo toho natočí DePalma thriller Domino. A ne, nebude mít společného nic s megapropadákem Tonyho Scotta. 

 

Hlavním hrdinou bude kodaňský policajt, jehož si zahraje Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny. Ten chce za každou cenu najít muže jménem Imran, jenž je zodpovědný za smrt jeho parťáka. Spojí kvůli tomu síly s další policajtkou a milenkou svého zavražděného kolegy Christinou Hendricks a společně se vydávají na lov zabijáka, který je zavede do Skandinávie i do Španělska a zjistí, že ve vraždě má prsty i zatraceně nebezpečný agent CIA. Možná to zní lehce béčkově, ale u De Palmy je víceméně jisté, že to celé bude malinko složitější a o dost zajímavější. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Hollywoodským debutem Nikolaje Coster-Waldaua byl Černý jestřáb sestřelen

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace