Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Vyvoleného má název a datum premiéry


ikona
KarelR
bruce willisjames mcavoym. night shyamalanrozpolcenýsamuel l. jacksonvyvolený
Shyamalan poslední dekádu servíroval jeden přešlap za druhým, letos se ale vrátil do hry Rozpolceným. Co chystá dál? 

Zrovna včera jsem bědoval nad tím, jak je kariéra Bruce Willise strašně v háji, a dnes je tu M. Night Shyamalan se spásným projektem. Studio Universal totiž kývlo na to, že 18. ledna 2019 uvede do kin dvojku Vyvoleného, na kterou čekáme dlouhých 17 let. Právě dopsaný film se bude jmenovat Glass, takže vás asi nepřekvapí, že se v něm po boku Bruce Willise objeví i Samuel L. Jackson. Tím ale bezpečné informace končí, zbytek článku máte povolený jen v případě, že jste viděli Rozpolceného.

NÁSLEDUJÍ SPOILERY Z ROZPOLCENÉHO

 

Už máte Shyovu novinku za sebou? OK. V tom případě si můžeme potvrdit, že bude Glass zároveň pokračováním Rozpolceného, který se odehrává ve stejném filmovém vesmíru jako Vyvolený. Propojení dvou filmů odlišných studií (Vyvolený je od Disneyho) potvrdil sám režisér, jenž vyřešil problémy s právy a chystá řádně vyhrocený crossover. Kromě Jacksona a Willise se tak na plátně objeví i James McAvoy a Anya Taylor-Joy, kteří se vrátí do rolí "rozpolceného" Kevina a odvážné Casey.

Shyamalan má tedy hotový scénář, ukecal všechny herce a Universal mu schválil rozpočet i premiéru. Co zbývá? Už se jen musí reálně začít točit a dostát očekáváním, která pomalu ale jistě stoupají k astronomickým výšinám.

---

Vytáhni v hospodě: Tady si můžete připomenout konec Rozpolceného, u kterého v kinech padaly čelisti na zem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace