Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe název Avengers 4?


ikona
KarelR
avengersavengers 4avengers: infinity gauntletavengers: infinity war
Marvel chtěl název čtvrtých Avengers utajit minimálně do premiéry trojky. No... nepovedlo se? 

Kevin Feige zrovna předevčírem prohlásil, že se název čtvrtých Avengers jen tak nedozvíme. Oficiálně prý kvůli tomu, že se jedná o spoiler ze třetího dílu, logičtějším vysvětlením však je, že Marvel nechce lidi mást dvěma podobnými filmy (něco jako Rogue Nation vs. Rogue One). Ať už je to ale tak nebo onak, Feige nepočítal se Zoe Saldanou, která v novém rozhovoru prozradila, že právě natáčí Infinity War a po krátké pauze se vrhne na Gauntlet.

Ano, čtvrtý díl superhrdinské ságy se zřejmě bude jmenovat Avengers: Infinity Gauntlet. To ihned vede k domněnkám, že se ve trojce strhne velká rvačka o 6 Kamenů nekonečna (Infinity Stones), Thanos ale ve filmu nic moc nevyřeší. Teprve v samotném finále by je mohl dát dohromady a vložit do, ehm, Rukavice nekonečna (Infinity Gauntlet), což z něj udělá zdaleka nejmocnější bytost ve vesmíru.

 

Co se bude dít dál? Za sebe to vidím na velkou destrukci a sražení Avengers, Strážců Galaxie a vůbec celé Země na kolena, aby se ve čtyřce mohla strhnout bitva o samotnou rukavici, s níž půjde leccos napravit. Pokud jste četli comicsovou předlohu, která se (ne náhodou) jmenuje právě Infinity Gauntlet, víte, že se Marvel musí vydat podobnou cestou. Jak jste si ale určitě všimli, studio rádo podrývá očekávání a převrací slavné prvky z předloh, takže čekejte spoustu malých i velkých odboček, aby příběh dával smysl v rámci filmového univerza.

---

Vytáhni v hospodě: Trojka a čtyřka Avengers kdysi měly podtituly Infinity War – Part 1 a Infinity War – Part 2. Po selhání rozpůlené Divergence ale tohle dělení definitivně upadlo v nemilost, a ačkoliv se pořád jedná o dvojdílný film, v Marvelu dělají všechno proto, aby je svět (podobně jako Justice League 1 a 2) vnímal separátně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace