Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy přesně se vrátí Deadpool a X-Meni?


ikona
KarelR
deadpool 2the new mutantsx-men: dark phoenix
Studio 20th Century Fox se letos rozloučilo s Jackmanovým Wolverinem. Jak hodlá dál těžit pronajatý mutantí vesmír? 

Rok 2018 bude patřit Marvelu. Aquaman Jamese Wana by mohl být fajn, Marvel Studios ale hodlá servírovat Black Panthera, Avengers: Infinity War a dvojku Ant-Mana, jež Sony doplní Venomem a celovečerním animákem s "tím druhým Spider-Manem" Milesem Moralesem. Že je přesila 5:1 docela drsná? Inu, pořád nekončíme. Marvelácké filmy totiž kutí i Foxové, kteří přihodí tři další kousky.

Rozehřívací kolo zařídí 13. dubna 2018 The New Mutants, spin-off slavné série s mladším obsazením, v němž se bude Profesor X (velmi pravděpodobně s tváří Jamese McAvoye) starat o novou třídu mutantů. Už dlouho se spekuluje o herecké účasti Maisie Williams (Hra o trůny), Anyy Taylor-Joy (Rozpolcený) a Natta Wolfa (Stuck in Love). Za kameru si každopádně stoupne Josh Boone (Hvězdy nám nepřály) a prý máme čekat hororový mix toho nejlepšího od Stephena Kinga a Johna Hughese.

 

Jak to bude vypadat? Kdo ví. O něco jasnější situace nicméně panuje u dvojky Deadpoola, která dorazí 1. června 2018. Ryan Reynolds se vrací jako Wade Wilson, Josh Brolin bude hláškovat jako drsný Cable a ženský element zařídí žoldačka Domino, jíž se ujme objev ze seriálové Atlanty Zazie Beetz. Režii tentokrát obstará David Leitch, jenž má na kontě Johna Wicka a brzy nám představí comicsovku Atomic Woman s Charlize Theron. Rozhodně tak máme šanci na solidní biják, jenž se bude muset poprat s hodně vysokými očekáváními.

 

No a čím Foxové půjdou do finále? Největší měřítko zřejmě vytasí X-Men: Dark Phoenix, pokračování hlavní série, jež se bude točit kolem Jean Grey s tváří Sophie Turner a zaútočí na kina 2. listopadu 2018. Ve hře je prý i návrat Tye Sheridana v roli Cyclopse a Alexandry Shipp jako Storm. Film ale dosud nemá režiséra (Simon Kinberg je pouze jedním z kandidátů), takže se připravte na spoustu brzkých oznámení, aby se rok a půl vzdálená premiéra vůbec nějak stihla.

---

Vytáhni v hospodě: Správně si pamatujete, že Foxové ságu Dark Phoenix zadaptovali už v Posledním vzdoru. Fandové ale s výsledkem nikdy nebyli spokojení, takže se chystá mnohem věrnější převedení, jež samozřejmě těží z vymazání původní časové linie v Budoucí minulosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace