Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Avatara mají data premiér


ikona
KarelR
avataravatar 2avatar 3avatar 4avatar 5james cameron
Po osmi letech čekání máme (snad!) konečně jasno v tom, jak to bude s čtyřdílným návratem na Pandoru. 

James Cameron nedávno oznámil, že dvojku Avatara určitě neuvidíme v prosinci 2018. Už pár měsíců se však proslýchalo, že je natáčení velmi blízko, a teď bylo konečně zahájeno. Co jsme dostali společně s první fotkou tvůrčího týmu? Kupodivu data premiér všech 4 nových filmů, jež začnou útočit na kina v prosinci 2020.

Abychom byli přesní - první díl dorazí 18. prosince 2020 a druhý 17. prosince 2021. Pak si ale kupodivu dáme pauzu, Cameron totiž návrat na Pandoru rozpůlil. Třetí chod tak bude servírovat až 20. prosince 2024 a velké finále 19. prosince 2025, mimochodem 4 měsíce po svých 71. narozeninách.

 

Ano, Železný Jim hodlá na Pandoře strávit další ohromnou část svojí kariéry. Musíme tedy doufat, že chystá ohromné pecky, protože snad nikdo nechce, aby kráčel ve značkově upadajících šlépějích Michaela Baye.

---

Vytáhni v hospodě: Natáčení dalších Avatarů se mají zúčastnit i Stephen Lang a Sigourney Weaver. Smrt tedy na Pandoře asi nic moc neznamená...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace