Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Captain Marvel?


ikona
Mr. Hlad
brie larsoncaptain marvelmarvel
Captain Marvel dorazí do kina za dva roky a pomůžou jí k tomu filmaři, které byste asi nečekali. O to zajímavější by to však nakonec mohlo být. 

Docela mě baví sledovat, jak DC a Marvel shání režiséry. Zatímco ti první se pokouší ukecávat etablované osobnosti jako jsou Mel Gibson a Joss Whedon, u Marvelu dávají šanci překvapivým jménům. Obvykle pak následuje brblání fandů, ale ve výsledku to většinou funguje. Ať už stojí za kamerou specialista na Shakespeara Kenneth Branagh (Thor), béčkař a milovníků braků James Gunn (Strážci Galaxie), scenárista Posledního skauta Shane Black (Iron Man 3) nebo bráchové Russoové zodpovědní za televizní seriál Community (Captain America 2 a 3). Teď je na řadě Captain Marvel. Ta dorazí do kin v březnu 2019 a na starost ji dostali Anna Boden a Ryan Fleck. 

 

Jo, taky jsem si je musel najít na IMDb, a i když nejde o režisérské hvězdy, rozhodně svou práci zvládají dobře. Společně napsali a natočili povedené drama Half Nelson, které vyneslo oscarovou nominaci Ryanu Goslingovi, zodpovědní jsou i za vydařenou podívanou Něco jako komedie nebo Hazardní hráče s Ryanem Reynoldsem, které jste mohli vidět před pár lety ve Varech. Prostě nezávisláci, kteří umí pracovat s postavami a vyprávět malé příběhy. Teď to zkusí s velkým. Jen pro připomenutí, v Captain Marvel se nám představí Carol Danvers, zkušená pilotka, jejíž DNA se smíchá s DNA příslušníka rasy Kree a vznikne z toho jedna z nejmocnějších comicsových bytostí. Už nějakou dobu víme, že si tuhle hrdinku zahraje oscarová Brie Larson a okouknout ji budeme moci už příští rok v Avengers: Infinity War. Snad s celkem překvapivými režiséry zvládne i svou sólovku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace