Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Strážci Galaxie Vol. 2


ikona
KarelR
james gunnmarvelprvni reakcestrazci galaxie
 

Pokračování Strážců Galaxie má za sebou první novinářskou projekci a... správně, zavládla velká spokojenost. Pokud jste z trailerů (stejně jako já) měli pocit, že se na nás řítí barevný guláš, v němž je vtipný akorát Drax, američtí recenzenti srdnatě zahraňují situaci. Jejich první tweety mluví o další famózní marvelovce, která spolehlivě rozesměje i rozbrečí, a navíc je v ní tuna milých překvapení.

 

Jakých? To je prý ideální nevědět, chudší trailery ale konečně dávají smysl a buďme za ně rádi. V Marvelu se očividně nebáli toho, že by fandové nepřišli do kina, takže podtaktovali kampaň a doufají v mocné divácké nadšení a následné doporučování. To samozřejmě právě začalo a stojí hlavně na výkřicích, že nás čeká plnokrevná popcornová jízda, která si umně hraje s barvičkami a baví na každém kroku. Řada lidí tvrdí, že jsou druzí Strážci ještě o něco lepší než jednička. A přestože se o absolutní marvelácké topce zatím nemluví, obecný konsenzus láká na další hodně povedený blockbuster, který je (podobně jako jednička) výrazně osobnější, než se zatím zdá.

 

Co nějaké negativní ohlasy? Asi tři zklamanější jedinci mluví o velkolepém standardu, jenž zaostává za jedničkou a "prostě není tak dobrý jako Logan". Vezměte si z toho, co potřebujete, my každopádně věříme v další marveláckou trefu, která by měla s klidem dorovnat kvality prvního dílu.

P. S. Druzí Strážci Galaxie mají do titulků rozházených 5 (krátkých) potitulkových scén, takže z kina rozhodně nepospíchejte.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (41)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace