Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší filmy Jacka Nicholsona zpátky v kině


ikona
Mr. Hlad
jack nicholson
Jack Nicholson slaví osmdesáté narozeniny a vy můžete s ním. V kině Aero se budou promítat jeho nejlepší filmy. A že bylo z čeho vybírat.  

Legenda Jack Nicholson oslaví 22. dubna své osmdesáté narozeniny. A dárek nám dal nedávno on. Vykašlal se totiž na herecký důchod a plánuje návrat s remakem komediálního hitu Toni Erdmann. Každopádně jeho kulatiny by měli oslavit i diváci. Vybrat nějakou pecku z jeho filmografie není nic těžkého, filmů, které se dnes řadí mezi klasiky, natočil spoustu, ale je tu elegantnější řešení než sedět doma a čumět na bednu. Na Jacka Nicholsona můžete vyrazit do kina. 

 

V pražskému kinu Aero se totiž od úterý 18. dubna do pátku 21. dubna budou promítat největší Nicholsonovy pecky, z nichž většinu na velkém plátně už jen tak neuvidíte. Na programu je kultovní Bezstarostná jízda, slavná krimi Čínská čtvrť, Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem, oscarová klasika Cena za něžnost, nestárnoucí hororový nářez Stanleyho Kubricka Osvícení, Batman Tima Burtona, kde si Nicholson zahrál Jokera, a také Skrytá identita Martina Scorseseho. Z toho už se vybrat dá. Kdy konkrétně poběží jaký film, můžete najít na webu kina Aero. Takže pokud na příští týden nemáte program, tyhle narozeniny by mohly stát za to. A pokud netušíte, jak se do Aera dostat, tak stačí kliknout sem

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace