Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt míří ke hvězdám


ikona
Mr. Hlad
brad pitt
Brad Pitt vyráží do vesmíru hledat svého otce. Akční podívanou však nečekejte, tady se bude hrát na reálnější notu.  

Ačkoliv patří Brad Pitt už tři dekády mezi největší herecké hvězdy, občas si rád odskočí k nějakému ambicióznějšímu nebo menšímu projektu. A s jejich výběrem má obvykle štěstí, díky dramatu 12 let v řetězech má doma Oscara a hodně fajn byla třeba i svérázná gangsterka Zabít tiše. Letos ho uvidíme v netflixovské satiře War Machine, kde se vydá dělat pořádek do Afghánistánu, a pořád se mluví o pokračování Světové války Z. Jestli se zombíků dočkáme, to netušíme, ale Pitt dál čekat nehodlá a zatím si vybral další projekt. A možná o dost zajímavější. Zahraje si ve sci-fi Ad Astra, pokud byste však chtěli začít vyhlížet nějakou epickou podívanou, asi můžete rovnou přestat. Tohle bude mít blíž spíš k těm jeho komornějším projektům. 

 

V Ad Astra si zahraje chlapíka jménem Roy McBide, jehož otec se před dvaceti lety vydal na cestu k Neptunu, kde chtěl pátrat po existenci mimozemského života. A už o něm nikdy nikdo neslyšel. Teď na podobnou cestu vyráží i Roy a chce zjistit, co se stalo. Problém je v tom, že Neptun je celkem daleko a dostat se k němu zabere pár let. A během té doby se to na Royovi a jeho psychice nejspíš hodně ošklivě podepíše. O režii se postará hodně šikovný James Gray, jehož Ztracené město Z uvidíme už příští týden a zatím sklízí dost spokojené reakce. Gray prohlásil, že chce natočit film, jenž by zobrazil cestování vesmírem co nejrealističtěji a příběh přirovnává k románu Srdce temnoty, který sloužil i jako inspirace klasické Apokalypse. Rozhodně to zní dost zajímavě. A natáčet se má už v polovině července, takže film nejspíš uvidíme vcelku brzy. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Do vesmíru se Pitt mohl podívat i v Apollu 13, ale dal přednost detektivce Sedm. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace