Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co má v plánu Arnold?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerconanexpendablespredatorterminator
Arnold začíná myslet na budoucnost a pro fandy nemá úplně dobré zprávy. Kdy uvidíme nového Conana, dočkáme se Arnieho ve čtyřce Postradatelných a jak to bude s jeho účastí v The Predator?  

Vidět stárnout akční hvězdy je mnohdy smutné, ale Arnold Schwarzenegger to celkem zvládá. Ne tak dobře jak Sly, který díky Creedovi málem dosáhl na Oscara, ale pořád důstojněji než Steven Seagal. Navíc zkouší i dramatičtější role a jeho aktuální Aftermath, kde hledá letového dispečera, jenž zavinil pád letadla, ve kterém seděla jeho dcera, se zatím docela líbí. Jméno Schwarzenegger však je a nejspíš i navždycky bude hlavně synonymum akční film. A on se teď rozpovídal o pár projetech, v nichž ho v nejbližších letech uvidíme. Nebo spíš neuvidíme. 

 

Čerstvě oznámil, že s ním nemáme počítat v The Predator. Toho chystá na začátek příštího roku Shane Black a párkrát se objevily informace, že ti dva se sešli a řešili, jak do filmu Arnieho dostat. Oficiálně to ale nevyšlo. Na druhou stranu od začátku bylo jasné, že když už, tak půjde o cameo a Arnold asi ani nestojí o to, aby byl součástí kampaně, respektive by si ho tvůrci nejspíš šetřili až na její závěr. Takže v tomhle případě doufáme, že jde jen o mlžení a dočkáme se příjemného překvapení. Dál tu máme čtvrté Postradatelné. Z nich nedávno vycouval Sly, i když měl na stole nabídku na opravdu hodně peněz, ale chtěl, aby čtyřka byla něco, o co producent Avi Lerner úplně nestál. Dobrý film. A prý když nebude Sly, nebude ani Arnold, který navíc přiznává, že ze svého výkonu ve třetím díle není ani trochu nadšený. 

 

No a pak tu je Legend of Conan. Nebo vlastně taky není. Zdá se, že dlouho chystaný projekt, dostal možná stopku. Producent Chris Morgan řekl, že studio o film zájem nemá, protože by byl drahý a že ho to sice mrzí, ale nic s tím neudělá. Na druhou stranu samotný Arnold prý v reakci na to oznámil, že na projektu se pořád pracuje. Otázka je, jestli ho fakt chceme vidět. Fantasy variace na Nesmiřitelné s Conanem by byla papírově fajn a po Loganovi by to možná mohla mít v Hollywoodu jednodušší, ale představa v létě sedmdesátiletého Arnieho, jak před kamerou máchá mečem a má na sobě ty conanovské huňaté slipy, mě docela děsí. Takže co nám zbývá? Komedie Why We´re Killing Gunther, ve které si zahraje nejlepšího nájemného vraha na světě, jemuž půjde po krku konkurence v podobě bývalých hvězd Saturday Night Live. No a pak asi uvidíme. Díky tomu, že se brzy Terminátor dostane zpátky do rukou Jamese Camerona, prý není vyloučené, že se vrátí ke své nejslavnější roli. Sám říká, že s ní ještě neskončil. Zatím asi budeme muset vydržet u prověřených žánrových klasik. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace