Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Co chystají Dwayne Johnson a Keira Knightley?


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonkeira knightleyna obzoru
Dwayne Johnson bude bojovat proti fakeové Godzille a King Kongovi, herecká legenda míří do České republiky, režisér Gravitace se vrací do Mexika a Keira Knightley zjišťuje, že konec války neznamená konec nenávisti.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a každý týden do ni nacpeme šest chystaných projektů, které se momentálně kutí, ať už u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Colin Firth a spousta dalších britských hvězd se sejdou v dramatu The Happy Prince, které se bude točit okolo posledních dní jednoho z největších britských spisovatelů všech dob. Ben Foster v dramatu Galveston ztvární nájemného vraha, jenž utíká před svým bývalým šéfem i před smrtelnou nemocí.  

 

Václav Marhoul do své ambiciózní novinky Nabarvené ptáče sehnal herecké hvězdy v čele s Harvey Keitelem a Stellanem Skarsgardem. V dramatu Roma se oscarový Alfonso Cuarón, režisér Potomků lidí a Gravitace, vrací do Mexika sedmdesátých let.

 

Keira Knightley a Jason Clarke v historické podívané The Aftermath na vlastní kůži zjistí, že válka zůstává v lidech i dlouho po tom, co oficiálně skončí a že vyrovnat se s minulostí není žádná sranda. V akčním Rampage bude mít Dwayne Johnson jiné starosti, v adaptaci osmdesátkové hry totiž útočí na města přerostlá monstra.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace