Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone opustil Expendables 4


ikona
KarelR
expendablesexpendables 4sylvester stallone
Jak vypadá budoucnost filmové série, která svedla dohromady největší akční hvězdy všech dob? 

O čtyřce Expendables se mluví tak málo, že možná ani nevíte, že se opravdu chystá. A teď si ji do hlavy rozhodně neukládejte, Sly totiž prásknul dveřmi a vypadá to, že se poslední bašta akčních gerojů rozpadne do prach. Co se stalo? V jádru jen to, čím si série prošla už třikrát. Stallone a producent Avi Lerner řešili, o čem film bude, kdo ho napíše a kdo se posadí za kameru, přičemž každý navrhoval něco jiného. V minulosti se tyhle spory nakonec vždycky vyřešily. Tentokrát ale tahoun značky kompromisy nechtěl a neukecal ho ani dvacetimilionový honorář.

Ano, Sly měl za Expendables 4 dostat takovouhle pálku. Po PG-13kové trojce a Creedovi, za kterého získal oscarovou nominaci, ale zkrátka nehodlal vymýšlet pitomé béčko. Lerner údajně chtěl (znovu) použít svoji bulharskou trikovou firmu Nu Boyana a natáčet bůhvíkde - Sly měl však daleko vyšší ambice, na jejichž naplnění zřejmě nebyly peníze. Místo plnokrevného comebacku tak Expendables čeká trocha uvažování, jestli má smysl pokračovat v jiném složení. No a pak se buď stane nějaký zázrak, anebo se čtyřka prostě odpíská a Lerner značku překope do céčkového rebootu, televizního seriálu nebo alespoň mobilní videohry.

Mrzí vás, že se ti praví Expendables nejspíš už nikdy nesejdou? Anebo byste jim po trojce stejně nedopřáli další šanci? Dejte vědět v diskuzi a doufejme, že Lernerův záložní plán nebude nějakou velkou potupou.

---

Vytáhni v hospodě: Stallone se prý snaží vymyslet společný film s Jackiem Chanem. Jako fajn, ale proč ho to nenapadlo před 15 lety?!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace