Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batgirl shání režiséra


ikona
Mr. Hlad
batgirlbatmandcjoss whedon
Warneři shánějí režiséra pro Batgirl. A rozhodli se oslovit člověka, kterého byste asi nečekali. 

Ty vole tohle fakt nevymyslíš. Celá snaha Warnerů nastartovat DC Universe už připomíná spíš epizodu z Teorie velkého třesku než seriózní podnikatelský záměr. Ze všech stran – ať už od studia nebo od fanoušků – slyšíme, jak jsou a budou tyhle filmy jiné, temnější, dospělejší a vůbec někde úplně jinde než ty „marvelovské omalovánky“. Výsledkem jsou však zatím tři přinejlepším průměrné podívané, které nedávají moc smysl a člověk se musí hodně snažit, aby dokázal s vážnou tváří říct, že se mu líbí. A i trailer na Justice League vzbuzuje podobné emoce. Warneři a DC si však pořád jedou svoje a dokud nepřijde první regulérní propadák, vlastně si to můžou dovolit. Přesto je to, co se teď děje okolo Batgirl, minimálně úsměvné. 

 

Příběh dcery komisaře Gordona Barbary, ze které se stala ochránkyně Gothamu a Batmanova respektovaná kolegyně, by totiž mohl napsat a natočit Joss Whedon. Jo, Joss Whedon, který režíroval oba díly Avengers. Víc už se DC s Warnery snad ani poch*at nemůžou. Smlouva ještě není podepsaná, ale prý už je to velmi blízko. Netvrdím, že je Whedon špatná volba, spíš naopak, z Avengers dokázal udělat miliardovou značku a navíc má slabost pro příběhy se silnými ženskými hrdinkami, ale DC fanboyům vůbec nezávidím, jak se k téhle situaci mají postavit. Je však samozřejmě otázka, jak to celé dopadne. Whedon měl dlouho v plánu i adaptaci Wonder Woman a po dlouhých a problematických přípravách od ní dal ruce pryč a jen těžko se dá představit, že by chtěl dělat tentokrát nějaké extrémní ústupky. Každopádně u DC by prý rádi viděli Batgirl z New 52, kdy se dala dohromady po tom, co ji v kultovním comicsu Kameňák Joker prostřelil páteř a ona skončila na invalidním vozíku. Takže moc veselé to asi nebude. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Hrozně rád bych byl na té poradě, kde řeší, jestli mají do traileru dát 'od režiséra Avengers'“. by KarelR, facebooková konverzace, 30.3.2017, cca 23:52. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace