Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay a hon na narkobarona


ikona
Mr. Hlad
michael baytransformers
Michael Bay by mohl hodit roboty za hlavu a vydat se na lov velkých šéfů drogových kartelů.  

Jsem asi jeden z dohromady tak třinácti lidí na světě, kteří jsou na nové Transformery zvědaví, zatím mě totiž baví snaha udělat z toho dětské dobrodružství ve stylu Goonies. To, že to ve výsledku stejně nejspíš bude jen přehlídka výbuchů a triků za čtvrt miliardy dolarů, raději neřeším a až do premiéry budu doufat. Každopádně stejně jako zbytek světa s naději vyhlížím další film Michaela Baye, ve kterém nebudou roboti a hračky. A nedá se říct, že by nedostával zajímavé nabídky. Teď ho oslovili ze Sony a mají pro něj docela zajímavou látku. 

 

Studio totiž získalo práva na adaptaci knihy Hunting El Chapo: The Thrilling Inside Story of the American Lawman Who Captured the World’s Most-Wanted Drug Lord, kterou napsal skutečný agent DEA a točí se okolo honu na člena drogového kartelu Sinaloa, který si říkal El Chapo. A trvalo víc než deset let, než se ho povedlo dopadnout. Teď by Sony chtělo, aby Bay film produkoval i režíroval. Na první pohled to vypadá jako trošku šílená volba, ale jeho poslední „netransformeří film“ 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází byl taky podle skutečné události, takže by to nějak fungovat mohlo. Samotná knížka vyjde teprve na podzim, takže na přípravu filmu je času ještě dost a změnit se toho může hodně. Ale asi bychom jednoho z králů akčního žánru viděli radši u honu na mexického narkobarona než u dalších robotů. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Za Mizery dostal Bay sto tisíc dolarů. Za Pearl Harbor pětadvacet milionů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace