Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourneův režisér honí sériového vraha


ikona
Mr. Hlad
jason bournepaul greengrass
Paul Greengrass se chystá vyslat nejslavnějšího lovce mafiánů na hon na sadistického zabijáka. 

Paul Greengrass je jeden z nejprogresivnějších a nejzábavnějších režisérů současnosti. Loňský Jason Bourne nás sice moc nenadchl, ale u něj byl problém spíš s příběhem než s tempem, akcí a audiovizuálním blbnutím. Ačkoliv je možné, že se za pár let dočkáme dalšího Bournea, jeho režisér si teď musí hledat nové projekty. A zatím to vypadá, že si brousí zuby na zajímavé věci. Jeho nejnovější věc se totiž bude točit kolem jednoho z nejslavnějších lovců mafiánů všech dob. 

 

Projekt Ness má vyprávět o Elliottu Nessovi, kterého znáte z Neúplatných, kde si ho zahrál Kevin Costner. Policejní eso bojovalo za právo a spravedlnost v době prohibice a dostalo do vězení Al Capona, pak se to ale trošku zhoršilo. Ness neúspěšně kandidoval na starostu Clevelandu, rozpadla se mu dvě manželství a začal chlastat první ligu. Ale bacha, tady nepůjde úplně o životopis. Ness totiž bude vycházet i z comicsu Briana Michaela Bendise Torso a má se zabývat Nessovým pátráním po sériovém vrahovi, jenž zabil přinejmenším dvanáct lidí a policie nacházela jen jejich torsa. Scénář napíše Brian Helgeland, autor Odplaty nebo Tajemné řeky, což je další důvod, proč začít vyhlížet stylovou a atmosférickou detektivku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace