Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí druhého Supermana?


ikona
Mr. Hlad
dckingsmanman of steelmatthew vaughnsuperman
Pomůže Muži z oceli s návratem do kin režisér Kick-Ass a Kingsmanů?  

Režisér Matthew Vaughn je člověk, od kterého chceme vidět cokoliv. Nebojí se posouvat hranice, zvládá natáčet osobité filmy za míň peněz, takže si v nich může dovolit scény, ve kterých malá Chloe-Grace Moretz seká lidem nohy nebo Colin Firth vystřílí půlku kostela, a vždycky je radost se na to koukat. Letos uvidíme jeho Kingsman: Zlatý kruh, pokračování comicsové pecky z roku 2014, ve které se Taron Egerton podívá do Ameriky, kde na něj čeká šílená Julianne Moore, ale taky noví parťáci v podobě Jeffa Bridgese, Channinga Tatuma nebo Halle Berry. Co bude dál? To Vaughn asi úplně neví, ale pokud by chtěl zůstat u comicsů, nejspíš by to šlo zařídit. 

 

Warneři totiž jeho jméno zmínili v souvislosti s potenciálním pokračováním Muže z oceli. To je zatím asi ještě hodně daleko, dá se ale předpokládat, že Superman se do kin dřív nebo později vrátí. Před ním nás však čekají Wonder Woman, Aquaman, sólovka Batmana, Flash, Shazam! a další filmy. Ale proč neplánovat dopředu? Vaughn by byl zajímavá volba, ovšem podobně jako účast Mela Gibsona u dvojky Sebevražedného oddílu to vypadá spíš na sen producentů a fanoušků než na něco, co by mohlo vyjít. Těžko si představit, že by filmař, který je zvyklý dělat si věci po svém, šel po hlavě do projektu, kde mu budou za zády stát producenti. Navíc takoví, kteří mají pověst odborníků na zprasení zajímavých látek a režisérských osobností. Vaughn byl navíc jedním z kandidátů na režii prvního Muže z oceli a tehdy řekl, že doufá, že to bude zábavný, barevný a nebude se brát moc vážně, protože to mu nesluší. U Warnerů si myslí něco jiného, ale třeba to vyjednávání, které ještě oficiálně ani nezačalo, povede k nějakému zajímavému a překvapivému výsledku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace