Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Baby Driver


ikona
KarelR
baby driveredgar wrightprvní reakce
Jak si zatím vede nový film Edgara Wrighta? 

Docela bych se vsadil, že vás tenhle článek trochu rozhodil. Jak můžeme psát o reakcích na nového Wrighta chvíli po prvních trailerech a půl roku před českou premiérou? Odpověď je samozřejmě nasnadě - festivalová předpremiéra. Nebo, chcete-li to přesněji, projekce na SXSW v texaském Austinu, jíž doprovázelo právě vydání trailerů.

 

Baby Driver má proto za sebou už 12 recenzí a určitě vás potěší, že jsou všechny pozitivní. Nestačí? OK. Ještě větší terno je průměrný rottenovský rating, který došplhal na 8,5/10, a všechno to textové nadšení, jež láká na "muzikálovou automobilovou honičku", která za celé 2 hodiny nesundá nohu z plynu.

 

Ano, první diváci jsou v podstatě nadšení. Wright se prý vrátil se svým nejdospělejším (a možná i nejlepším) bijákem, jenž servíruje rytmicky a kineticky vymazlené filmové orgie. Jestli to dobře chápu, trailery dostatečně nereprezentují, jak moc je Baby Driver muzikálový. Kampaň tedy skrývá další trumfy a musíme doufat, že je do 24. srpna využije co nejefektivněji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace