Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool má novou parťačku


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2ryan reynoldszazie beetz
A kdo by si mohl zahrát Cablea? 

Deadpool 2 přivede do kin dvě oblíbené comicsové postavy - Cablea a Domino. Jak asi víte, kolem supervojáka z budoucnosti poletují jména jako Liam Neeson, Dolph Lundgren, Kyle Chandler, Pierce Brosnan nebo Keira Knightley (a nejnověji David Harbour ze Stranger Things). O žoldačku Domino se potom ucházela kupa známých hollywoodských krásek, všechny ale nakonec přejela Zazie Beetz.

 

Kdo že? No přece ta šestadvacetiletá slečna ze seriálu Atlanta, o níž jste v životě neslyšeli! Zazie se dostala před kameru teprve předloni a už dobývá zámořskou televizi (Atlanta urvala Zlatý glóbus pro nejlepší komedii), role ve dvojce Deadpoola se jí tedy náramně hodí. Jak se k ní dostala? Logicky musela Reynoldse a spol. přesvědčit o tom, že nakombí akční kejkle, sex-appeal a hláškování lépe než kdokoliv jiný. S trochou štěstí tedy dodá dvojce Deadpoola všechno, co v jedničce zvládala Morena Baccarin, akorát při tom sejme víc lidí.

---

Vytáhni v hospodě: Deadpoola 2 režíruje David Leitch, jehož nová comicsárna Atomic Blonde se včera uvedla parádním trailerem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace