Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine za volantem


ikona
Mr. Hlad
ferrarihugh jackmanwolverinex-men
Hugh Jackman skončil s Loganem a chystá nové projekty. A plánuje spolupráci s režisérem Posledního Mohykána a Nelítostného souboje.  

Logana máme čerstvě za sebou a Hugh Jackman se s rolí, která mu zajistila víc než slušnou kariéru, rozloučil přinejmenším důstojně. Na návrat to jen tak nevypadá a teoreticky by k němu mohlo dojít možná za pár let, až bude jeho kariéra v útlumu a Foxové přijdou s opravdu hooodně atraktivní částkou, která by ho ukecala k dalšímu filmu. Ale to je daleko a v téhle chvíli jen jedna velká spekulace. Filmový Wolverine teď bude mít asi pár let pauzu a Jackman loví nové projekty. Ještě letos ho uvidíme v ambiciózním muzikálu The Greatest Showman o P. T. Barnumovi a jeho slavném cirkusu. A už začíná kroužit okolo dalších zajímavé role. 

 

Na stole má totiž nabídku dlouho chystaný projekt Michaela Manna Ferrari. Ten se má točit kolem Enza Ferrariho, slavného závodníka, který v roce 1947 opustil Alfu Romeo a založil si vlastní značku, jejíž jméno dnes zná celý svět. Film by se měl ale podle všeho odehrávat během pouhých dvanácti měsíců, žádný klasický životopis tedy nečekejme. Režisér Nelítostného souboje, Veřejných nepřátel nebo Posledního Mohykána s Jackmanem údajně jedná už delší dobu a dohoda visí ve vzduchu už chvíli, tak snad to dopadne. Před pár lety si totiž Ferrariho měl zahrát Christian Bale, ale vloni se na celý projekt vykašlal, Jackman by však byl hodně solidní náhrada. Dorazit by měla i Noomi Rapace, kterou čeká role Ferrariho manželky Laury. Mann s ní mimochodem počítal už v předchozích stádiích projektu. Pokud se režisér, studio a Jackman dohodnou, snad se tahle dlouho chystaná věc pohne dopředu. S touhle trojicí bychom na ni byli dost zvědaví. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Roli Wolverina Jackmanovi dohodil kámoš Russell Crowe, kterého tvůrci oslovili před ním, ale nedomluvili se. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace