Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer je na pláštěnky


ikona
imf
bryan singerlogan's runremake
 

Tahle závislost se u něj projevila při natáčení Supermana a zřejmě se jí jen tak nehodlá zbavit. Svoje prsty v tom jistě má i tučný šek od Warnerů a možná i šikovně sepsaná smlouva. Faktem je, že pokud se Clark Kent divákům zalíbí, začne Singer ihned pracovat na sequelu, což ale při jeho piplavé povaze znamená, že natáčet se začne nejdřív příští rok, aby byl další Superman připraven na sezónu 2008. Nemá smysl teď spekulovat o čem by dvojka mohla být, nebo jak by se mohla jmenovat. Zatím je to jen warnerácký trik, jak rozdmýchat divácké vášně pár týdnů před premiérou. Singer ale zřejmě nebude mít nic proti, ostatně u X-Menů si ohromně pochvaloval nabídnutou šanci, která mu tehdy dovolila prohloubit myšlenku prvního dílu. A kdo si pamatuje druhé X-Meny, ten se nebude přít o tom, zda se mu to povedlo či ne.

O rozpočtu Supermana jsme debatovali včera, takže ve Warnerech musí vládnout hodně optimistická nálada. Warneři se sice kryjí prohlášením, že definitivně se rozhodne podle tržeb, ale Superman musí líznout alespoň těch 400-500 milionů celosvětově, aby se jim chtělo absolvovat další čtvrtmiliardové kolečko. Tyhle zprávy každopádně nepotěší příznivce kultovního totalitního fláku Loganův běh, kterých už ale dneska stejně příliš není. Proč? Protože Loganův běh je totiž o ideální společnosti plné mladých, krásných a zdravých lidí... má to ale háček. Jakmile dosáhnete třiceti let věku, putujete hezky do pece, abyste uvolnil místo mladším. Film má rok výroby 1976, takže skoro všem jeho původním fandům už je přes třicet. Heh... špatný vtip, já vím, ale nemohl jsem si ho odpustit.

Hlavní hrdina filmu Logan (Michael York) se samozřejmě proti systému vzbouří a hodlá utéct. To je tak v kostce zápletka, pregnantně vyjádřená názvem. Bryan Singer dlouho plánoval remake, ještě déle pak plánovali jiní (v roce 2000 měl o hlavní roli zájem i Leonardo DiCaprio) a když už to konečně vypadalo, že producent Joel Silver bude moci mávnout praporkem, začal se Singer kvůli druhému Supermanovi ze svých závazků vykrucovat. Momentálně je tedy Loganův osud ve hvězdách a Singer velmi pravděpodobně zůstane u pláštěnek. Začalo se nicméně proslýchat, že by se režie mohl ujmout James McTeigue, jenž už má s totalitou nějaké ty zkušenosti. Jeho Vendetta se mi překvapivě velmi líbila, takže hurá do toho, Jamesi. Alespoň se ukáže, zda umíš dvakrát vstoupit do (skoro) stejné řeky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace