Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Donnie Yen proti Triádám


ikona
Mr. Hlad
donnie yenstar wars
Donnie Yen a autor série Rychle a zběsile chystají adaptací herního nářezu, ve které si to rozdají s nejslavnější asijskou zločineckou organizací.  

Akční ikona Donnie Yen už v minulosti zkoušela dobýt Hollywood, ale role ve druhém Bladeovi a čtvrtém Highlanderovi na to nestačily. Teď je však situace úplně jiná. Právě on totiž zajistil víc než slušné tržby trojce xXx, která v Asii víc hezky vydělává, a fandové Star Wars z něj byli u vytržení v Rogue One. Doma v Hongkongu je hvězda číslo jedna, ale Hollywood je přeci jenom pořád jiná liga. Teď si Yen padl do noty s Nealem H. Moritzem, který je zodpovědný za sérii Rychle a zběsile a nejspíš tedy ví, jak udělat velký a úspěšný akčňák. A tím by s trochou štěstí mohli být i Sleeping Dogs.  

 

Adaptace počítačových her měly vloni dost špatný rok. Warcraft i Assassin´s Creed i přes účast zajímavých herců a režisérů i velké rozpočty propadly, ale Sleeping Dogs by mohl být opačný případ. I když jde o adaptaci hry, v základu to bude poctivá akční řežba. Hrdina předlohy a nejspíš tedy i filmu je policajt, který se nebojí ušpinit si ruce krví a jeho nadřízení se rozhodnou toho využít. A pošlou ho do terénu, aby se infiltroval do kriminální organizace Triády a zevnitř je rozložil. Pochopitelně tak, že zabije každého, kdo se mu postaví do cesty. Datum premiéry ani jméno režiséra zatím neznáme, ale Moritz nejspíš tuší, že za kamerou nesmí sedět žádná nicka. A Yen se asi taky bude snažit, aby se mu v jeho první hollywoodské hlavní roli dostalo odpovídající péče. Mimochodem hra vypadá takhle

--- 

Vytáhni v hospodě: Yen už stihl pár hollywoodských rolí odmítnout. Namátkou – dvojka Tomb Raidera, dvojka Postradatelných, třetí Mumie, Křižovatka smrti 2, Zakázané království nebo Pěsti ze železa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace