Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Butler mezi kouzelníky


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Gerard Butler se chystá na adaptaci úspěšné a celkem chytře vypadající fantasy série 

Člověk by si řekl, že když se Gerard Butler spálil s Bohy Egypta, bude se od fantasy držet co možná nejdál. Vypadá to však, že tenhle žánr má celkem rád a řekl si, že když to nevyšlo jednou, podruhé by mohlo. Bude totiž produkovat adaptaci knihy Temnější tvář magie od Victorie Schwab. U nás zatím vyšel jen první díl, ve světě se však letos objevila už i trojka. Zatím nikdo nepotvrdil, že by se Butler měl objevit i před kamerou, ale asi by po podobné látce jako producent nesáhl, kdyby chtěl sedět doma a koukat na Prostřeno. 

 

Hlavním hrdinou je kouzelník Kell, jenž umí cestovat mezi světy, které propojuje město Londýn. V jednom si lidé myslí, že magie je mýtus, v dalším si kouzelníků společnost váží, v jiném se kvůli kouzlům vedou války a v posledním mágové vládnou lidstvu. Kell je něco jako pošťák a předává vzkazy mezi jednotlivými světy, občas ale i něco pašuje a když mu dojde štěstí, chytnou ho. S pomocí ambiciózní zlodějky ale zdrhne a společně se vydají na útěk před nejnebezpečnějšími obyvateli všech světů. Zní to vcelku zajímavě, tak uvidíme, co s tím dál Butler bude chtít provést. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Butler začal s herectvím až v pětadvaceti

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace