Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá Angelina Jolie?


ikona
Mr. Hlad
angelina jolie
Po pár průměrných režijních pokusech to vypadá, že se držitelka Oscara vrátí před kameru. A chystá několik zajímavých projektů.  

Nemám problém s tím, že Angelina Jolie si odskočila k režii. Konec konců má Oscara, patří k největším hereckým hvězdám a donedávna se mohla chlubit i Bradem Pittem. Rychle se ovšem ukázalo, že z ní nebude nový Eastwood, Redford nebo Affleck, ale jen další průměrná filmařka, jakých je v Hollywoodu víc než dost. Teď to ale vypadá, že se zase vrátí před kameru, kde ji nejspíš uvidíme o dost raději. A na stole má hned několik potenciálních projektů. Už dlouho se mluví o tom, že se dočkáme sequelu fantasy Zloba – Královna černé magie, která v kinech utržila víc než tři čtvrtě miliardy dolarů, ale jsou tu i novinky. 

 

O dost zajímavěji zní adaptace knihy Catherine The Great And Potemkin: The Imperial Love Affair o životě Kateřiny Veliké a hlavně špionážní The Spy Who Loved. To vychází ze skutečných osudů ženy jménem Christine Granville. Šlo o polskou aristokratku, která během druhé světové války pracovala pro Brity a nechala se vysadit ve své okupované domovině. Tady pak zachránila svého milence před nacistickou popravčí četou. Zvládla o dost víc věcí a jen málokdo v historii britské tajné služby má tolik vyznamenání jako ona. A aby toho nebylo málo, jejími osudy se inspiroval Ian Fleming, když vymyslel postavu Vesper Lynd. 

 

Režii ovšem Jolie opustit nehodlá. Ještě letos by se na Netflixu mělo objevit její drama First They Killed My Father, které bude vycházet ze zážitků kambodžské bojovnice za lidská práva Luong Ung, a pak by měla zadaptovat román Without Blood, jehož hrdina bude po letech hledat lidi zodpovědné za smrt jeho otce, který přišel o život během války. No, bude mít fofr. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace