Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Patrick Stewart končí jako Profesor X


ikona
KarelR
loganpatrick stewartwolverinex-men
Logan asi vážně bude super... 

Ještě před pár dny se mluvilo o tom, že by se Patrick Stewart mohl objevit v dalším dílu X-Menů nebo ve zbrusu nové týmovce The New Mutants. Teď to ale vypadá, že Profesora X naplno přebírá James McAvoy, protože Stewart veřejně oznámil mutantí důchod:

"Minulý pátek jsem v Berlíně společně s Hughem Jackmanem a Jamesem Mangoldem znovu viděl Logana. A ohromně mě dojal, mnohem víc, než když jsem ho viděl poprvé. Možná to bylo společností, ale když film končil - a tohle je plné přiznání - Hugh mě vzal za ruku a viděl jsem, že brečí. V tu chvíli jsem si uvědomil, že jsem na tom stejně. Pak film skončil a měli jsme jít na pódium, ale ještě běžely titulky. Měli jsme tedy čas chvíli posedět a mně došlo, že už nikdy nebude lepší, citlivější a krásnější způsob, jak se rozloučit s Charlesem Xavierem, než tenhle film. Ještě ten večer jsem proto Hughovi řekl, že taky končím. Je po všem."

Děkujeme za těch 17 let x-menovských služeb, Patricku. A neděkujeme za vyhnání už tak neúnosného hypeu do astronomických výšin!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace