Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Wonder Woman


ikona
KarelR
dcprvní reakcewonder woman
Co říkájí první diváci na sólovku amazonské princezny? 

Možná si ještě pamatujete na to, jak se loni v květnu objevily první reakce na srpnový Sebevražedný oddíl. Warneři film pustili pár šťastlivcům o čtvrt roku dřív, aby začali budovat buzz, a teď to samé zkoušejí s Wonder Woman. Její sólovku už viděli první diváci, kteří o ní prý mají (pod hrozbou žaloby) zakázáno mluvit. Na internet ale začaly dorážet první tweety, jež chválí hlavně Chrise Pinea.

 

Základem jsou samozřejmě klasické výkřiky o tom, jak je Wonder Woman super, jak se jedná o nejlepší comicsovku z nového DC vesmíru, nebo že se alespoň povedla. Ve druhém sledu pak uživatelé jako DCU Defender tvrdí, že mají z druhé ruky informace o skvělém Chrisi Pineovi (údajně zastiňuje i Gal Gadot), a že slyšeli, že je hraná Wonder Woman fajn, ale ne tak dobrá jako animák z roku 2009 (ten má na ČSFD 73%).

 

Další zdroje tvrdí, že je příběh Wonder Woman hodně podobný prvnímu dílu Kapitána Ameriky a znovu potvrzují skvělého Pinea. Zatím se tedy neděje nic extra překvapivého, rozhodně ale vemte na vědomí, že se jedná o první nepříliš spolehlivé drby. Za pár měsíců může být (jako už párkrát) všechno úplně jinak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace