Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matt Reeves Batmana nenatočí


ikona
KarelR
batmandcmatt reeves
Hledání režiséra pokračuje. 

Asi vám neuniklo, že se Ben Affleck rozhodl být jen hlavní hvězdou a producentem nového Batmana. Režijní sesli dal všanc jiným kandidátům a zhruba týden to vypadalo, že jí ujme Matt Reeves (Úsvit planety opic, Válka o planetu opic). Jaká je situace nyní? Reeves se s Warnery nedohodl a netopýří sólovka je opět k mání. A asi není potřeba zdůrazňovat, že to nejsou dvakrát dobré zprávy.

 

Reeves byl internetem vnímán jako docela vhodný kandidát, teď ale musejí Warneři začít hledat nanovo. Už pár dní se spekuluje o tom, že mělo studio celou dobu "v záloze" telefonní čísla Fedea Alvareze (Lesní duch, Smrt ve tmě) a Ridleyho Scotta. Alvarez by ale mohl být na přístupnou comicsovku příliš drsný a Scotta bude jen těžko zajímat, tak uvidíme, kam se celá situace posune v příštích dnech.

---

Vytáhni v hospodě: Zlí jazykové už začali tvrdit, že se Affleck snaží zbavit role Batmana. Nikdo by se mu asi nedivil, kampaň Justice League by ale takovou ránu nemusela unést, takže s jeho útěkem (minimálně zatím) nepočítejte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace