Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Logan


ikona
KarelR
loganprvní reakcewolverine
Jaké ohlasy sbírá třetí Wolverineova sólovka? 

Embargo na Logana je konečně pryč a... na Rottenech svítí průměrný rating 8,2/10! Z dosavadních 37 recenzí je 36 spokojených, a to tak že hodně. Takřka všichni se shodují na tom, že dostali wolverineovský film, na který čekali celý život, a že jsou v něm Hugh Jackman a Patrick Stewart fenomenální. Vyzdvihuje se i Boyd Holbrook a jedenáctiletá Daphne Keen, která si zahrála X-23, to je ale pořád jenom začátek.

 

Největší chválu sklízí samotný film, jenž je možná maličko delší, než by měl (a nemá úplně dokonalou záporáckou stranu), všechno ostatní by však mělo být prvotřídní. Žánrově se prý uhnulo do nesmírně drsného westernu s parádní akcí a téměř hororovými prvky. A aby toho nadšení nebylo málo, kdekdo Logana hází mezi nejlepší x-menovské filmy a nejlepší comicsové filmy vůbec.

 

Prý se budeme bát, jásat, brečet a vůbec nás čeká pořádně krvavá horská dráha. Pokud jste se tedy těšili, asi se můžete začít těšit ještě víc. Jackmanova rozlučka s Wolverinem má našlápnuto k velkým věcem a vydržet zbylých 12 dní do premiéry nebude úplně snadné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace