Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Iron Manovi?


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr
Robert Downey Jr. si konečně našel další projekt, u kterého se obejde bez superhrdinského kostýmu.  

Robert Downey Jr. se bude asi muset ještě hodně snažit, aby si ho lidi přestali spojovat s Iron Manem. Letos ho uvidíme jako Tonyho Starka ve Spider-Manovi, čekají ho další dva díly Avengers a u Disneyho se budou nejspíš hodně snažit ukecat ho, aby se jim upsal ještě alespoň na jeden film. On má však nejspíš jiné představy o své budoucnosti. Pracuje na trojce Sherlocka Holmese, ale v plánu má samozřejmě i úplně novinky. A ta nejčerstvější nevypadá marně. 

 

V Man of the People totiž spojí síly s Richardem Linklaterem. Režisér trilogie Před úsvitem, Školy ro(c)ku nebo Chlapectví s ním totiž počítá pro drama, které se má odehrávat na přelomu dvacátých a třicátých let minulého století a bude se točit kolem souboje dvou doktorů. John Brinkley přesvědčil spoustu lidí o tom, že dovede léčit s pomocí rádia, solidně si na tom nahrabal a udělal z pacientů voly. Proti němu stál Morris Fishbein z časopisu American Medical Association, ale i jemu trvalo několik let, než dokázal, že Brinkley je podvodník a dostal ho před soud. Downey si podle všeho zahraje právě Brinkleyho, kdo se ujme druhé role, se zatím neví, stejně jako datum premiéry. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Downey Jr. a Linklater spolu už pracovali na animáku Temný obraz. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace