Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halloween se vrací


ikona
Mr. Hlad
halloween
Hororová legenda Johna Carpentera se vrací do kin. A postará se o ni dost nečekané, ale i dost zajímavé duo.  

Před pár dny bylo fanouškům hororů oznámeno, že nový Pátek třináctého. jen tak nedorazí a že Jason Voorhees si prodlouží dovolenou. Pokud ale milovníci maskovaných zabijáků a subžánru slasheru začali truchlit, tak můžou přestat, velký návrat totiž hlásí jiná legenda a do kin se po letech chystá Michael Myers. Série Halloween se dočkala osmi dílů a remaku Roba Zombieho, který pak natočil k nové verzi i sequel. Ale asi uděláme lépe, když na to zapomeneme. Každopádně 18. října 2018 dorazí do kin film, který se bude vracet ke kořenům. 

 

Nový Halloween totiž bude navazovat přímo na dvojku z roku 1981 a částečně má jít o sequel i o remake. A postará se o něj dost nečekané duo. Režírovat bude David Gordon Green, který napíše scénář spolu s Dannym McBridem. Jo, to je ta dvojka zodpovědná za Travičku zelenou a Prince a pruďase. Na nervozitu je však ještě času dost a to z několika důvodů. Tím prvním je, že Green i McBride mají k hororům blíž, než byste si mohli myslet. Green měl dlouho točit novou verzi klasiky Suspiria a McBride se letos objeví ve Vetřelec: Covenant

 

Druhý důvod je ale pro fandy původního filmu možná důležitější. O celém projektu totiž s nadšením mluví samotný John Carpenter. Jasně, je to výkonný producent, ale řeč je tu o člověku, který před pár lety prohlásil, že mu je úplně jedno, jak budou vypadat remaky jeho filmů a že když mu pošlou prachy na účet, nemá problém dvakrát se projít po place, aby to vypadalo, že je zaintereosvaný, a nacpat svoje jméno do titulků. Z Greena a McBridea je ale nadšený, tvrdí, že pochopili, o čem celá série i Myers jsou, a že pokud to vyjde, bude i sám skládat hudbu. Přesně tohle jsou věci, které chtějí fanoušci slyšet. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace