Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Batmana?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckmatt reeves
Ben Affleck je ze hry, ale u Warnerů už mají náhradníka. Kdo se postará o batmanovskou sólovku? 

Není to tak dlouho, co Ben Affleck oficiálně řekl, že Batmana točit nebude. Zůstane jako jeden z producentů, samozřejmě si ho zahraje, ale za kameru se postavit nechce. Podle všeho nebyl moc spokojený se scénářem a s tlaky ze strany studia, které nechce s premiérou zbytečně čekat. Hledání náhradníka nakonec netrvalo extra dlouho a naštěstí nevyšel pokus s peticí za Zacka Snydera. Novým režisérem filmu The Batman bude nakonec Matt Reeves, jenž má na kontě Monstrum a dvojku a trojku Planety opic

 

Jeho jméno nadhodil minulý týden Cival v MZ Live, což podporuje moji teorii, že má nadlidské schopnosti a že se jeho crossoveru s Wolverinem dočkáme nejpozději v roce 2021. Ale zpátky k Reevesovi. Jeho jméno vzbuzuje naději, že bychom tentokrát mohli dostat něco víc než film, který potěší akorát znalce předlohy. Reeves se v Planetě opic zaměřuje spíš na postavy a charaktery hrdinů než na akci, i když i ta mu jde od ruky víc než dobře. Šance, že s dobrým scénářem by z toho mohl být zajímavější film než Batman vs. Superman, tak není úplně malá. 

 

Ale s tím scénářem možná ještě bude hodně práce. Jeho mizerné kvality byly jedním z důvodů, proč Affleck režírovat nechtěl, takže není úplně jisté, co z následujících informací bude nebo nebude platit. Mluvilo se o tom, že se má The Batman odehrávat v blázinci v Arkhamu, a i když měl být hlavním záporákem Joe Manganiello jako zabiják Deathstroke, počítalo se i s dalšími zloduchy. Ale s Reevesem a jeho příchodem může být nakonec všechno úplně jinak. Každopádně mu držíme palce, u opičáků předvedl skvělou práci, tak snad mu to vydrží i u netopýrů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace