Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Nicholson hlásí comeback


ikona
KarelR
jack nicholsontoni erdmann
Zahraje si v remakeu Toniho Erdmanna. 

Neříkám, že Toni Erdmann není dobrý film, ale celou dobu mi běželo hlavou: "Tohle potřebuje svižnější a zábavnější americký remake". A víte co? Hollywood samozřejmě poslouchal, takže se velebená festivalovka dočká předělávky, která má v rukávu jeden velký trumf.

 

Ano, Toniho Erdmanna si zahraje samotný Jack Nicholson! Remake zatím nemá scenáristu ani režiséra, studio Paramount ale ulovilo filmovou ikonu, která se už 7 let zdráhá vrátit do kin. Dramedie o podivínské otci, jenž se skrz kupu převleků snaží rozveselit svoji workoholickou dceru (tu si má zahrát Kristen Wiig), by se nejspíš obešla i bez hvězd - dá se koneckonců natočit za pár drobných. S Nicholsonem ale nový Toni dostává punc události, která by při správné tvůrčí sestavě rozhodně nemusela vyhořet.

---

Vytáhni v hospodě: Elle se mezi pět nejlepších cizojazyčných filmů roku neprobojovala, takže úspěch z Glóbů nezopakuje a Toni Erdmann by si měl s klidem dojít pro Oscara.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace