Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt ani hororová legenda nedorazí


ikona
Mr. Hlad
brad pittfriday the 13thworld war z
Těšíte se na pokračování Světové války Z a vyhlížíte návrat Jasona Voorheese? Můžete přestat. Jen tak se v kinech neobjeví.  

Vedle Toma Cruise je Brad Pitt asi poslední skutečnou filmovou hvězdou, na rozdíl od kolegy se ale občas nebojí zkusit menší film a sem tam natočí i něco, co se za úspěch považovat nedá. Jako třeba loňské Spojence, kteří nesplnili právem vysoká očekávání a ani na ně nepřišlo moc lidí. Pořád se však víceméně počítalo s tím, že až bude potřebovat peníze, natočí konečně pokračování Světové války Z. No ale jak to tak vypadá, nenatočí. Sequel překvapivě veleúspěšného hitu podle všeho nebude. A možná vůbec. 

 

Okolo pokračování příběhů ze světa, kde lidé bojují s nekonečnými hordami nemrtvých, se chvíli motal David Fincher, i když jeho účast byla spíš snem fanoušků než realitou, a nakonec ho měl točit J. A. Bayona. Ten však zdrhnul k druhému Jurskému světu, a tak bylo už nějakou chvíli jasné, že premiéra plánovaná na letošní červen se bude muset odložit. Teď je to oficiální, bohužel však nedošlo k odložení, ale vypadá to, že sequel se zrušil. Nové datum premiéry nebylo oznámené a ačkoliv Paramounti údajně doufají, že se jim povede s projektem pohnout a dostat ho do kin příští nebo přespříští rok, zatím je druhá Světová válka Z podle všeho u ledu. 

 

Podobný osud potkal ještě jednu značku, možná slavnější, i když zdaleka ne tak úspěšnou. Neuvidíme totiž ani další Pátek 13. Ten měl dorazit letos v říjnu a mluvilo se o názvu Friday the 13th part 13th, ale pokud ho vyhlížíte, můžete přestat. Paramount totiž hodil přes palubu i Jasona Voorheese. Možná je to dobře, mluvilo se o tom, že půjde o prequel, chvilku se teoretizovalo o found footage hororu… prostě nevypadalo to extra lákavě. A ani účast Brecka Eisnera, tvůrce solidních Podivných i mizerného Posledního lovce čarodějnic, nevzbuzovala velké naděje. Ale Jason se vrátil už několikrát, tak ho nejspíš za pár let stejně uvidíme. Jeho říjnový uvolněný termín navíc obsadí Mother, kterou točí Darren Aronofsky s Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer, Javierem Bardemem a Edem Harrisem. Což je víc než dobrá náhrada. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Za zrušení Pátku 13. může neoficiáně neúspěch trojky Kruhu.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace