Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerová nálož ze Super Bowlu


ikona
Mr. Hlad
baywatchdwayne johnsonguardians of the galaxyloganmarvelsuper bowlwolverine
Logan, John Wick, další Rychle a zběsile, dvojka Strážců Galaxie a spousta dalších blížících se pecek z letošního Super Bowlu pěkně na jednom místě. 

V Česku asi není moc lidí, kteří by sledovali Super Bowl nebo obecně americký fotbal. Pár fanoušků u nás tenhle sport sice má, ale počítám, že dohromady jich je asi tolik jako milovníků badmintonu, curlingu nebo soubojů kendo. Nás ale fotbal zajímá, protože fotbal znamená Super Bowl a Super Bowl znamená kotel nových upoutávek na jarní a letní filmové pecky. A letos tomu nebylo jinak. 

 

Někdo připomněl, že se za chvíli objeví v kinech, někdo to vzal poctivěji a pořádně se představil. Na jednu stranu tu máme pořád stejně působivého a zajímavého Logana, jehož kampaň a snaha tvářit se vážně a dospěle udělala z wolverineovské rozlučky jeden z nejočekávanějších filmů jara, a stylově láká i druhý John Wick. Jo, fakt to bude lepší volba než Padesát odstínů temnoty. 

 

Vedle toho se tu poprvé pořádně ukáže Jack Sparrow v pátých Pirátech z Karibiku, na kterých ten čtvrtmiliardový rozpočet rozhodně vidět je. Pár nových fórů představí The Rock a Zac Efron s Baywatch a hodně zábavně do toho šlápnou i druzí Strážci Galaxie. Co tu máme dál? Další blbnutí s ponorkou v osmém Rychle a zběsile, osudově se tvářící pětku Transformerů, vetřelcovskou sci-fi Život a spousta dalších věcí. No prostě mrkněte se sami. 

 

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace