Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicole Kidman si zaplave s Aquamanem


ikona
KarelR
aquamandcnicole kidman
Film si navíc sehnal dalšího záporáka. 

Schválně se zamyslete, kdy jste naposledy viděli film s Nicole Kidman. Paddingtona z roku 2014? Reportéra z roku 2012? Anebo Zkus mě rozesmát z roku 2011? Nicole je v posledních letech krapet v ústraní, teď jí ale konečně zaujal velký biják a měla by se vrátit do záře reflektorů. Jaké role se zhostí? James Wan z ní chce udělat Aquamanovu matku Atlannu, takže bývalou královnu/princeznu Atlantidy, která si kdysi pořídila děcko s osamělým správcem majáku.

 

Nicole Kidman není jediným přírůstkem do (momentálně) nejsebejistější comicsovky od DC. K "podmořským Dobyvatelům ztracené archy" se přidal také Yahya Abdul-Mateen II, jenž si udělal jméno seriálem The Get Down a ujme se role Aquamanova žoldáckého protivníka Black Manty. Patrick Wilson ve filmu hraje Orma, Aquamanova bratra a jakéhosi "podmořského Lokiho". Film tak bude mít alespoň dva padouchy, a to zatím nevíme, co chystá Aquamanův poradce Vulko s nedůvěryhodnou tváří Willema Dafoea.

 

Dokáže James Wan z téhle polo-obskurní látky udělat hit? Premiéra filmu se posunula na říjen 2018, takže se Aquaman pokusí být dalším Doctorem Strangem, a v zájmu studia Warner Bros. doufáme, že se mu to povede. Na rozdíl od sólovek Flashe a Batmana totiž míří před kamery s původním režisérem a bez sebemenších zákulisních šrámů.

---

Vytáhni v hospodě: Atlantská královna Mera, kterou hraje Amber Heard, se objeví už v Justice League. Pokud jste minuli její první fotku z natáčení na Islandu, můžete se na ní mrknout v galerii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace