Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Panther verbuje staré známé


ikona
Mr. Hlad
black panthermarvel
Black Panther dorazí do kin už za rok. Kdo mu u jeho premiérové sólovky bude krýt záda?  

Tak už se pracuje na další Marvelovce. Oficiálně totiž začala produkce Black Panthera. Ten se nám představil vloni v Občanské válce a zanechal sakra dobrý dojem. Jeho sólovku navíc točí Ryan Coogler, jehož Creed se nadmíru povedl, a výprava do africké Wakandy slibuje zase trošku jiný film. Chadwick Boseman se tu jako král/superhrdina porve s Erikem Killmongerem, starým nepřítelem jeho rodiny. Toho si zahraje Michael B. Jordan a už nějakou dobu víme, že dorazí i oscaorví Forest Whitaker nebo Lupita Nyong’o. Teď ale byla konečně potvrzena další důležitá jména. 

 

V jedničce se nakonec stoprocentně objeví Martin Freeman, který se s Black Pantherem potkal už v Občanské válce a má jako diplomat hlídat vztahy mezi USA a Wakandou. Ještě důležitější je ale potvrzení účasti Andyho Serkise. Ten se mihl ve druhých Avengers, kde mu Ultron ufikl pazouru a on si tak konečně může začít říkat Klaw. Tenhle obchodník se zbraněmi je asi nevýraznějším protivníkem comicsového Black Panthera, je tedy otázka, jestli se pořádně rozjede už teď, nebo jejich střetnutí u Marvelu jen nakousnou a budou si ho šetřit do potenciálního sequelu. S premiérou první sólovky Black Panthera se počítá na únor příštího roku. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Comicsový Black Panther se poprvé objevil v roce 1966 ve Fantastické čtyřce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace