Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash začíná od nuly


ikona
KarelR
dcezra millerflash
S premiérou v březnu 2018 vážně nepočítejte. 

Zatímco Aquaman Jamese Wana směle uhání vstříc natáčení, druhá DC comicsovka roku 2018 na tom vůbec není dobře. Sólovku Flashe už opustili dva režiséři, protože se s Warnery neshodli na příběhu, a prakticky nikdo nevěří tomu, že by se stihla premiéra v březnu 2018 (v tuhle chvíli se mělo točit). Studio Flashův odsun stále nepotvrdilo, teď už je však nad slunce jasný, protože se bude psát zbrusu nový scénář.

 

Ano, dva roky příprav putují do koše a Joby Harold (Král Artuš: Legenda o meči) to s Flashem zkusí hezky od začátku. Ezra Miller se role nevzdává (už proto, že si ho Warneři hýčkají Fantastickými zvířaty), účast Kiersey Clemons a Billyho Crudupa ale není dvakrát jistá, protože je k projektu přivedl minulý režisér Rick Famuyiwa. Dostane se šarlatový rychlík před kamery ještě letos? Anebo pohoří i jeho čtvrtá verze? U Warnerů musejí být zatraceně naštvaní, že mají takovou smůlu zrovna u Flashe, tak doufejme v brzký konec trablů a nějakou režijní spásu. Komu byste film udali vy?

---

Vytáhni v hospodě: Harold už stihnul pro Warner Bros. napsat také reboot Robina Hooda, novou Zónu soumraku nebo adaptaci Millerova Ronina. Buď je to brilantní scenáristický objev, nebo něčí bratranec.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace