Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Logan si jde vlastní cestou


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverinex-men
Jak moc bude loučení Wolverina a Hugha Jackmana navazovat na předchozí x-menovky? 

Vyznat se v časových liniích X-Menů není žádná sranda a já se ani nebudu pokoušet vysvětlovat a zjišťovat co platí, co bylo vymazáno, co existuje zároveň a co se vlastně vůbec nikdy nestalo. Ale s takovým bordelem se zkrátka musí počítat, když se ve filmech cestuje časem. Na další regulérní X-Meny si počkáme do příštího roku, ale za pár týdnů je tady Logan. Třetí wolverineovská sólovka bude evidentně o dost jiná než předchozí filmy a navíc se v ní bude loučit Hugh Jackman. A ten teď prohlásil, že se diváci nějakými časovými návaznostmi nebudou muset zabývat. Nehodlají to totiž dělat ani samotní tvůrci. 

 

Logan má stát tak trochu mimo celou sérii, a ačkoliv tu bude Patrick Stewart a dojde na spoustu odkazů na předchozí filmy a příběhy, na nějakou návaznost se moc hrát nebude. Tak to konec konců bylo i v comicsu Old Man Logan, ze kterého nový film bude částečně vycházet. Jackman tvrdí, že se spolu s režisérem Jamesem Mangoldem v Loganovi inspirovali filmy jako Wrestler nebo Nesmiřitelní a upoutávky jasně naznačují, že řeči o drsnějším, jiném a temnějším filmu nebyly plané. Podle Jackmana je navíc pohybování se v sérii plné časových paradoxů, odboček a změn složitější než hrát šachy, a tak od Foxů dostali povolení natočit si Logana po svém. I proto, že má jít o rozlučku. 

 

Sám Mangold ale fanoušky, kteří se teď děsí toho, co se s X-Meny bude dít, uklidňuje. Logan se podle jeho slov má odehrávat v roce 2029 (šest let po konci Budoucí minulosti) a během té doby se mohlo stát tolik věcí, že jednoduše nemá moc smysl X-Meny jako takové řešit. Mangold s Jackmanem každopádně nebudou mít tolik svázané ruce a můžou jít vlastní cestou. Jestli tuhle možnost využili, zjistíme už za pár týdnů. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Rozhodnutí vykašlat se na návaznost na předchozí filmy by mělo částečně vysvětlit i fakt, že si v Loganovi mutanta Calibana zahraje Stephen Merchant, i když ho v X-Men: Apokalypsa hrál Tómas Lemarquis. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace