Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock dostane vlastní comicsárnu od DC


ikona
KarelR
black adamdcrock
Black Adam následuje Harley Quinn. 

DC vesmíru už brzy nepůjde vyčítat, že kráčí ve stopách Marvelu. Warneři totiž přestávají hrát na vymakaný dlouholetý plán, s nímž pracují Iron Man a spol., a místo toho se spoléhají na trendy. Kevin Feige může stokrát slyšet, že je Scarlett Johansson obří hvězda a že fanoušci chtějí sólovku Black Widow - smůla, nezapadá to do příběhových plánů. Nadřízení Zacka Snydera ale fungují jinak a po spin-offu s Harley Quinn, který bude stát na čím dál tím populárnější postavě a její známé představitelce, odklepli sólovku Rockova Black Adama.

 

Nejspíš si pamatujete, že se tenhle záporák/antihrdina objeví jako padouch v chystaném Shazamovi. To stále platí, Rock ale zašel na meeting k Warnerům, slovo dalo slovo, a jeho postava dostala návdavkem vlastní film. Black Adam v něm samozřejmě bude spíš antihrdinou než záporákem (něco jako DCčkový Magneto?), takže se zůstává u mustru Sebevražedného oddílu. A to, že ho skoro nikdo nezná, je vlastně jedno - do kina se přeci půjde na Rocka se superschopnostmi.

 

Přijde vám tohle budování filmového vesmíru jako vítané osvěžení? Anebo kroutíte hlavou nad tím, že se akorát berou fungující věci (Harley, Rockova star-power) a podřizuje se tomu všechno ostatní? Dejte vědět v diskuzi, názorů určitě nebude málo. Sólovka Black Adama nicméně zní jako něco, co tu ještě nebylo, tak snad dopadne dobře.

---

Vytáhni v hospodě: Henry Cavill se nedávno chlubil drinkem s Rockem, takže asi není vyloučeno, že se v Black Adamově sólovce nějak zastaví i Superman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace