Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Titáni od tvůrce Harryho Pottera


ikona
Mr. Hlad
harry potter
Kultovní manga plná lidožravých obrů se nejspíš dočká hollywoodské verze. A pod dohledem profíka na úspěšné filmové ságy 

Doby, kdy jsem se pokoušel alespoň trošku sledovat anime, jsou už dávno pryč. A popravdě ani tehdy jsem tomu moc nedal, Attack on Titan jsem však stihl zaznamenat. Nejen proto, že comicsová předloha už chvilku vychází i u nás, ale i díky nadšeným reakcím na animovaný seriál. Pro neznalé – příběh se odehrává v daleké budoucnosti, kdy lidstvo přežívá ve velkých a vzájemně propojených městech, která chrání obří zdi. Ty stojí kvůli Titánům, obrům velkým jako mrakodrap, kteří před stoletím vyhubili většinu lidstva. Zeď ale nevydrží a Titáni opět útočí, takže je potřeba, aby se dala dohromady banda hrdinů a zkusila najít způsob, jak tahle přerostlá monstra zlikvidovat. 

 

U Warnerů by teď rádi z téhle série udělali i celovečerák. Nebo ještě lépe několik celovečeráků. Jednání o právech sice teprve začínají, ale pokud by to studiu vyšlo, nejspíš Attack on Titan dostane prvotřídní péči, filmové verze by se totiž měl ujmout producent David Heyman. Ten je zodpovědný za ságu o Harrym Potterovi, ale dělal i na Gravitaci, Millerových na tripu nebo Já, legenda. Velké filmy tedy rozhodně umí. A úspěšné taky. Pořád je ale na těšení brzy. Hollywood si obvykle s japonskými předlohami neví moc rady, fandové Dragonball o tom ví své a letošní Ghost in the Shell se sice snaží vypadat jako velká událost, ale trailery zatím vzbuzují spíše rozpaky. Pokud však Warneři při boji o práva uspějí a Heyman vezme svou práci poctivě, mohlo by to být zajímavé. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Attack on Titan má dnes 21 comicsových knih, letos se objeví druhá řada animovaného seriálu, předloni se do kin podíval hraný film a už vycházejí i comicsový spin-offy. Jo, je to celkem úspěšná značka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace