Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Digitální Leia nebude


ikona
KarelR
carrie fisherstar wars
Lucasfilm výjimečně reagoval na zákulisní drby. 

Nedávno se začaly šířit zvěsti, že Lucasfilm jedná s pozůstalými Carrie Fisher o tom, že by se v Epizodách VIII nebo IX využila její digitální verze. Účelem by samozřejmě bylo co nejvěrnější dodržení plánovaného příběhu, jenž se (zejména kvůli nenatočené Epizodě IX) bude muset nějak upravit. Lucasfilm nemá ve zvyku podobné drby komentovat. Tentokrát ale stěžejní pravidlo porušil a dal na vědomí, že se digitální Leia rozhodně neplánuje.

 

Co přesně to znamená? Že se bude pracovat jen s natočeným materiálem z Epizody VIII a že Leia v Epizodě IX možná ani nebude. V tuhle chvíli samozřejmě nikdo netuší, jaký by mohl být její (nový) osud. Kathleen Kennedy, Rian Johnson a Colin Trevorrow to ale dozajista řeší, tak doufejme, že se vymyslí něco smysluplného a že Lucasfilm udrží všechna potřebná tajemství až do kina.

---

Vytáhni v hospodě: Mark Hamill prý před Epizodou VII volal do Lucasfilmu s tím, že našel na internetu velký spoiler. Právě tady zjistil, že funguje politika totální ignorace, aby se pravdivé zvěsti hezky slily s těmi vymyšlenými.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace