Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Festival krátkých filmů zase v Praze. Co čekat?


ikona
Rimsy
festival
Na co se těšit ve 12. ročníku přehlídky kraťasů? 

Už podvanácté se letos uskuteční přehlídka zajímavých krátkých filmů, které jinak u nás moc prostoru nemají. Jaké fláky se na festivalu objeví? Jednotlivé kraťasy uvidíte ve spoustě sekcí, od mezinárodních soutěžních snímků až po rozličné pocty a bizáry. Třeba jako Brutal Relax Show, kterou provede Simona Babčáková, a kde dojde na zombíky, medicínské experimenty i tanec zamilovaných zvířátek. To holt vidět potřebujete. Tuzemské soutěžní a studentské snímky uvidíte v sekci Check the Czechs XXL, temné fantasy podle populárního britského spisovatele v Uvěřitelných příbězích Neila Gaimana a v sekci Trouble Every Day vám udělá radost neštěstí druhých. Není toho málo. Pokud tedy máte kraťasy v oblibě, nebo si hodláte trochu rozšířit obzory, víte všechno, co potřebujete.

 

Vlastně všechno ještě ne. Tentokrát se vedle tradičního Kina Světozor můžete vydat i do vršovického Kina Pilotů - kroužkujte si v kalendáři 18. až 22. ledna. Organizátorem přehlídky je Film Servis Festival Karlovy Vary, který stojí i za samotným karlovarským festivalem, a s výběrem si dramaturgové dali opravdu hodně práce. Kvalitnější kraťasy u nás jen tak neuvidíte, takže na webu festivalu prozkoumejte program a vyražte!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace