Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney láká superhvězdy


ikona
Mr. Hlad
tim burtontom hankswill smith
Will Smith a Tom Hanks krouží kolem hrané verze té nejklasičtější disneyovky. A šéfovat by jim měl Tim Burton! 

Asi bychom před pár lety úplně nevsadili na to, že hrané verze klasických disneyovek budou v kinech sahat po miliardě. Popelce se to ještě úplně nepovedlo, ale loňská Kniha džunglí ukázala, že tohle je celkem snadná cesta k velkým prachům a zároveň i dobrým a oblíbeným filmům. Disney za chvilku pošle do kin hranou verzi pohádky Kráska a zvíře a v plánu je třeba i Malá mořská víla, Lví král a spousta dalších. A dojde i na létajícího slona s obříma ušima jménem Dumbo, kterého by měl do kin dostat Tim Burton. Ten si sice napravil reputaci s vcelku úspěšným Sirotčincem slečny Peregrinové pro podivné děti, ale doby, kdy spolu s Johnnym Deppem točili jeden hit za druhým, jsou pryč. 

 

A podobně je na tom i Will Smith, jehož Sebevražedný oddíl sice vydělal, ale chvály moc neposbíral a Collateral Beauty: Druhá šance byl propadák i mizérie. Takže nějaký hit by se mu hodil. A momentálně zvažuje právě Dumba. Dá se čekat, že ten v kinech uspěje a Smithovi by mohl malinko napravit reputaci. Je tu ale jeden problém, Smithovi by se natáčení mohlo částečně krýt se třetími Mizery Joe Carnahana a je otázka, jak by se to dalo všechno stihnout. Smith ovšem není jediná hvězda kroužící kolem nové hrané disneyovky. Studio momentálně vyjednává i s Tomem Hanksem. Ten sice není v tak nejisté pozici jako Smith, další hit by mu však v portfoliu asi taky neuškodil. Bohužel i on má celkem plný kalendář a pokud by na Dumba kývl, musel by hodit za hlavu zvažovaný film z druhé světové války The Grey Hound. Obě jména každopádně naznačují, že Disney nějakou tu superhvězdu prostě chce. Vzhledem k nejistému obsazení Smithe a Hankse a účasti Burtona by nás asi moc nepřekvapilo, kdyby už za týden lákali Johnnyho Deppa...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace