Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Cena bojuje za sexuální abstinenci


ikona
Mr. Hlad
john cena
Wrestlingový drsňák a hvězda Vykolejené chrání počestnost svých dcer.  

Wrestleři a zápasníci se celkem pravidelně pokouší dostat se i do Hollywoodu, ale málokomu se to povede na delší dobu. Obvykle nakonec dostanou role záporáků nebo bodyguardů hlavních padouchů a nakonec jim hlavní hrdina rozmlátí ksicht. Samozřejmě tu jsou výjimky, Dwayne Johnson je jedna z největších hvězd současnosti a Dave Bautista už o sobě taky může mluvit jako o herci, ale třeba John Cena, který patří k největším wrestlingovým jménům, měl zatím smůlu. Kariéra akční hvězdy mu po béčkách Voják a 12 kol nevyšla, ale nevzdal to. A našel se v komediích, jeho menší výstupy v Táta je doma, Sisters nebo Vykolejené byly přinejmenším fajn. 

 

Letos ho čeká thriller The Wall Douga Limana, ale na příští rok chystá další legraci a The Pact nezní úplně marně. Cena, Leslie Mann a Ike Barinholtz si tu zahrají trojici rodičů, kteří zjistí, že jejich dcery se domluvily, že na maturitním plese přijdou o panenství. A tátové s mámou jsou z toho dost rozhození, rozhodnou se tedy udělat všechno pro to, aby svým dětem tenhle plán překazili. Samozřejmě bude asi hodně záležet na scénáři, jestli to zvládne být zábavné hodinu a půl, ale casting rozhodně potenciál má. Režie se ujme Kay Cannon, což je sice debutant, ale jako scenárista je podepsaný pod Ladíme! a tam ukázal, že školní prostředí celkem zvládá a umí si z něj udělat srandu, tak snad z toho bude něco, co nám trochu potrápí bránice. S premiérou se počítá na duben 2018. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Na podzim se šeptalo, že by Cena mohl mít cameo ve třetím Thorovi. Byla by to celkem stylovka, kdyby se podíval do gladiátorské arény a postavil comicsovým hrdinům... 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace