Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool dostane kupu následovníků


ikona
KarelR
deadpoolextreme universerob liefeld
Jeho tvůrce posílá do kin nový comicsový vesmír. 

Pokud si často stěžujete, že už je těch comisových vesmírů nějak moc, tvůrce Deadpoola Rob Liefeld má pro vás úchvatnou zprávu. Jelikož se na Reynoldsově žoldákovi vyrýžovaly stamiliony, Hollywood začal pást po Liefeldových dalších postavách a hodlá to s nimi rozjet ve velkém. Čas od času se řeší superhrdinský tým Youngblood, od listopadu je ve hře likvidátorka démonů Avengelyne a teď se začíná makat na filmové verzi Extreme Universe.

 

O co přesně jde? O provázaný comicsový vesmír, v němž se řežou borci jako Supreme, Glory, Badrock, Brigade, Battlestone, Bloodstrike, Kaboom, Regex, Cybrid nebo Bloodwulf. Liefeld si tuhle partu vymyslel v 90. letech a hrál si s ní na drsnější verzi klasických superhrdinských příběhů. Asi vás tedy nepřekvapí, že by filmy měly být krvavou protiváhou k Marvelu a DC, zatím tu ale máme pár otazníků.

Zaprvé je všechno je fázi příprav. Zadruhé není nikde psáno, že to celé bude fungovat. No a zatřetí je Extreme Universe (stejně jako Avengelyne) v rukách Akivy Goldsmana, což je oscarový scenárista Čisté duše, který vedle Já, robot a Času zabíjet napsal třeba Batmana a Robina, Šifru mistra Leonarda nebo "legendární" Zimní příběh.

 

Zkrátka a dobře, Goldsmanovy projekty můžou dopadnout všelijak. Naposledy makal ve scenáristickém týmu, který naplánoval budoucnost Transformerů od pětky dál, a teď ho to samé čeká s Extreme Universe. Snad si na něm dá pořádně záležet. Udělat s Liefeldovy obskurní srandy tragédii by totiž zvládnul kdokoliv!

---

Vytáhni v hospodě: Liefeld měl v Deadpoolovi cameo jako jeden z žoldáků ve Weaselově baru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace