Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co se bude dít s princeznou Leiou?


ikona
KarelR
carrie fisherstar wars
Co zatím víme o Epizodách VIII a IX? 

ČLÁNEK OBSAHUJE (RELATIVNĚ PŘEDVÍDATELNÉ?) SPOILERY

Fanoušci Star Wars se pořád oklepávají ze smrti Carrie Fisher, Lucasfilm ale musí pomalu začít řešit, co se udělá s princeznou Leiou. Sestra Lukea Skywalera je stěžejní součástí Epizody VIII a v Epizodě IX prý měla mít ještě o něco větší roli, což pro ságu z předaleké galaxie může znamenat změny.

 

Správně myslíte na to, že už je Epizoda VIII natočená, takže minimálně s ní by velké problémy být neměly. Lucasfilm jí ale logicky musí upravit v případě, že by se šlo do Epizody IX bez Leiy, a tady už leží kámen úrazu. Je lepší možnost princeznu (respektive generálku) z příběhu prostě vypsat, anebo se spolehnout na trikové technologie, neměnit osmičku a pouze výrazně upravit Leiyn osud v devítce? Tyhle otázky se prý začnou řešit příští týden, kdy se šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy sejde s režisérem Epizody VIII Rianem Johnsonem. Už teď je však jasné, že budou (případné) trikové hrátky s Carrie Fisher velmi ožehavým tématem.

Lucasfilm si celou záležitost vyzkoušel na oživení Petera Cushinga (Grand Moff Tarkin) v Rogue One. Některým fanouškům to vadilo a chvíli se štěkalo na internetu, řada lidí si však digitálního Tarkina ani nevšimla. V době Epizody IX, od níž nás dělí skoro tři roky, tak může být technologie na takové úrovni, že by Leia z jedniček a nul fungovala bez problému. Samozřejmě tu ale jsou etické otázky (herci by prakticky začali být nesmrtelní) a kupa dalších zádrhelů, o kterých se bude v příští pětiletce určitě debatovat do zemdlení.

 

Leiu prý v Epizodách VIII a IX čeká hlavně setkání s Lukem a nějaká forma konfrontace s Kylo Renem. A jelikož zatím nikdo neupřesnil, jestli se jedná o natočené scény z osmičky nebo o nerealizovaný materiál z devítky, můžeme o Leiyně osudu pouze spekulovat. Uchýlili byste se k digitální princezně, aby se všechno dovyprávělo podle plánu? Anebo byste zuřivě přepisovali a přetáčeli, aby na plátně vždycky byla pravá Carrie Fisher? Dejte vědět v diskuzi, tohle ošemetné téma tu s námi každopádně bude ještě dlouho.

---

Vytáhni v hospodě: Lucasfilm (potažmo Disney) za smrt Carrie Fisher možná vyinkasuje 50 milionů dolarů z pojistného (hlavně kvůli chystané Epizodě IX). Tahle částka by dorovnala sumu, která měla Universalu připadnout po smrti Paula Walkera, nikdo ale neví, kolik se nakonec reálně vyplatilo.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace