Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone se vrací za kameru


ikona
KarelR
adam driversylvester stallone
Proč byste se měli těšit? 

Sylvester Stallone strávil většinu kariéry před kamerou, často se ale zapomíná na to, že jde o velmi schopného režiséra. První 4 Slyovy filmy ještě tak zázračné nebyly, od roku 1985 ale natočil Rockyho IV, Rockyho VI, Ramba IV a první Expendables, což je dost parádní resumé. Co Slye čeká dál? U Creeda očividně chytil oscarovou slinu, takže chystá srdceryvné drama o vojákovi, který přežil čtyřnásobnou amputaci.

 

Sly nám představí Travise Millse, seržanta americké armády, který po výbuchu bomby v Afghánistánu přišel o obě ruce a nohy. Kdekdo by takovou tragédii nerozdýchal, Travis se ale doslova postavil na zpátky nohy, začal čile sportovat a navíc o tom všem napsal knihu nazvanou Tough as They Come. V jejím centru je Travisův vztah s tchánem, kterého si ve filmu zahraje přímo Stallone. A pokud vás zajímá, kdo se ujme hlavního hrdiny, ani tady nebudete zklamaní.

 

Koho Sly ukecal ke spolupráci? Travise si střihne Adam Driver, jehož hvězda po sedmých Star Wars a Patersonovi letí strmě vzhůru, a není pochyb o tom, že tuhle roli zvládne. Mluvit o nominaci na Oscara je samozřejmě trochu předčasné. Tough as They Come ale očividně míří na nejvyšší mety, tak doufejme, že dá Akademie Slyovi další šanci.

---

Vytáhni v hospodě: Stallone už potvrdil Expendables 4, bohužel ale neprozradil vůbec nic konkrétního.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace