Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck s Batmanem nespěchá


ikona
KarelR
batmanben affleckjustice league
Jak je to se scénářem a s natáčením? 

U Warner Bros. musejí mít z Bena Afflecka strašnou radost. Zatímco prakticky všem režisérům diktují, kdy dodají svoje comicsové filmy, Affleck ví, že ho Warneři potřebují víc než on je. A tak se sólovkou Batmana nehodlá spěchat a začne jí točit, až se mu bude chtít.

 

Affleck už řadu měsíců tvrdí, že se na Batmana nevrhne dřív, než bude mít scénář, za kterým si stoprocentně stojí. Ačkoliv tedy Jeremy Irons a Joe Manganiello (Deathstroke) mluví i jarním natáčení, které nové drby směřují do Los Angeles, Affleck znovu připomněl, že nemá v ruce hotové notičky a že jednoduše neví, kdy film bude.

Je to všechno? Kdepak. Affleck si přisadil s tím, že je netopýří sólovka především zajímavý nápad a v podstatě naznačil, že nic nepodepsal a že se na ní v případě, že nebude mít ze všeho dobrý pocit, vlastně může vykašlat. V ideálním světě by takhle vznikaly všechny celovečerní filmy. Realita je ale dost jiná, takže potěší, že se Affleck může takhle vydávat do říše snů.

 

Obešli byste se Affleckova Batmana? A věříte vůbec tomu, že by z projektu (minimálně s Affleckem na režisérské sesli) mohlo sejít? Dejte vědět v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Warneři prý kvůli Batmanově sólovce posunuli Justice League 2. Jestli Affleck na jaře nezačne točit, bude u nich docela veselo.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace