Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci La La Landu míří do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
damien chazelleryan gosling
Damien Chazelle a Ryan Gosling plánují převést na plátno příběh člověka, který jako první chodil po Měsíci 

Za pár měsíců si dost možná Damien Chazelle dojde pro Oscara, jeho muzikálová romance La La Land totiž patří mezi nejambicióznější projekty a Cival s Imfem potvrdí, že jde o hodně dobrou podívanou. Chazelle brzy oslaví teprve dvaatřicáté narozeniny, ale už teď patří mezi filmaře, kteří mají v Hollywoodu otevřené dveře všude a i když si po jeho Whiplash mohl někdo myslet, že šlo o náhodu, teď je to sichr. Chazelle si může natočit, co chce a ve své novince půjde od hudby do vesmíru. Jeho First Man bude totiž příběh Neila Armstronga, prvního člověka, který vstoupil na Měsíc. 

 

First Man má Chazelle v přípravě už pěkných pár měsíců a nedávno se šeptalo i o účasti Goslinga, ale teď je to oficiální, dvě hvězdy La La Landu spolu zkrátka vyrazí na Měsíc. A i když to vypadá na velký odklon od žánru, který režiséra stvořil, rozhodně to nemusí být ke škodě. La La Land je možná romantická podívaná, ale Whiplash bylo extrémně hutné a strhující drama, které se sice odehrávalo v hudebním světě, ale hrdinové se klidně mohli pokoušet malovat, stavět z Lega nebo stepovat. Chazelle tu prodal zajímavé postavy a ukázal, že umí skvěle vést herce, takže filmové přistání na Měsíci by zvládnout měl, navíc s Goslingem, který s dobrým režisérem za zády umí zázraky. Scénář mimochodem napíše oscarový autor Spotlight Josh Singer, takže pomalu začínáme vyhlížet další Oscarovku. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Film o Armstrongovi se chystá už vcelku dlouho, s režií koketoval i Clint Eastwood. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace