Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matky chystají další kalbu


ikona
Mr. Hlad
mila kunis
Mila Kunis a její parta z komedie Matky na tahu se vrátí v sequelu překvapivého komediálního hitu. A v plánu toho je mnohem víc... 

Letošní rok komediím moc nepřál. Pokud mezi ně nepočítáme třeba i Deadpoola, tak spousta z nich zklamala. Ave, Caesar! od Coenů nesplnilo vysoká očekávání, vyhořely dvojka Sousedů i restart Krotitelů duchů a úspěch slavily spíš projekty, které chtěly být osobitější. Třeba animovaná divočina Buchty a klobásy nebo sympaticky bizarní Švýcarák. Solidně ale dopadly i Matky na tahu. Ty natočili scenáristé Pařby ve Vegas a do kin nakonec vypustili neurážející jízdu se sympatickou hereckou trojicí, která navíc stála dvacet milionů dolarů a utržila skoro devítinásobek. Pro filmový svět celkem snadné počty, jejichž výsledek nikoho nepřekvapí. Bude dvojka. 

 

Málokdo by ji asi vyloženě potřeboval, na druhou stranu návrat Mily Kunis, Kristen Bell a Katheryn Hahn asi nikoho neurazí a jejich další jízda se v kinech objeví ani ne za rok. S premiérou se počítá už na 3. listopad 2017 a název dvojky je A Bad Moms Christmas, takže tentokrát si to odskáče i Santa. A aby toho nebylo málo, v přípravě je i spin-off Bad Dads, který má premiéru naplánovanou na 14. července příštího roku a nevíme o něm vůbec nic, protože jeho stránka na IMDB ještě není úplně v provozu. Takže je dost možné, že s premiérou se bude ještě hodně hýbat. A zatímco sequel Matek na tahu by mohl být fajn, snažit se udělat z téhle komedie další filmové universum možná úplně dobrý nápad není… no uvidíme. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace